Accountancy

Ondernemen is topsport. Kennis van je branche of je sector is niet genoeg. Meten, weten; daar gaat ‘t om. Wet- en regelgeving, fiscaliteit, personeelsbeheer en economie zijn doorslaggevend in het succes. Gebieden die noodzakelijkerwijs veel tijd en inzicht vragen want zij zijn de backbone van een moderne, gezonde onderneming of instelling.

Mullebergh/Ma2 is de krachtige en deskundige ‘coach’ op al die gebieden. Ma2 opereert in de volle breedte van de accountancy: van het voeren van de (bedrijfs)administratie tot en met complexe overnametrajecten. Ma2 heeft een deskundige staf en medewerkers waarin RA-accountants en fiscalisten zijn vertegenwoordigd.

Al die deskundigheid staat u op maat gesneden ter beschikking. De verantwoording daarover is transparant tot achter de komma. Ma2 is de ‘topcoach’ achter de ‘sporter’.


Historie

Kantoor Mullebergh/Ma2 in Born is opgericht in 1988. Sindsdien heeft Peter van den Bergh RA het kantoor een solide basis gegeven  die stoelt op zijn ruime ervaring bij landelijk opererende accountantskantoren. In het team van Mullebergh is bovendien nog een tweede ervaren accountant drs. Wouter Heijmans RA en een gespecialiseerde fiscalist Arno Ruijten opgenomen waardoor het kantoor naast kleine- ook middelgrote en non-profitorganisaties tot haar klantenkring mag rekenen.
Mullebergh is lid van het SRA, een groot nationaal samenwerkingsverband van accountants en accountant-administratieconsulenten.


Segers-Mullebergh

Het kantoor Segers-Mullebergh maakte deel uit van de groep vanaf 2004.  Het was gevestigd te Gronsveld, Mgr Willigersstraat 10. Het kantoor is per 1 januari 2018 samengegaan met A&D accountants en belastingadviseurs te Maastricht waarmee Ma2 al langer samenwerkte, met name voor controle-opdrachten.
Het nieuwe adres is Parkweg 25, 6212 XN Maastricht. Telefoon: 043 408 15 75.

MK accountants en adviseurs

Ma2 werkt samen met MK accountants en adviseurs, een kantoor met vestigingen in Nuth, Echt en Swalmen. Het is net als Ma2 een kantoor helemaal gericht op MKB. Per 1 januari 2022 wordt de samenwerking geïntensiveerd, maar Ma2 blijft gevestigd op de bestaande locatie in Born onder dezelfde naam met hetzelfde team. De voor uw bedrijfsvoering gewenste of noodzakelijke expertise is daarmee in grotere mate voor u beschikbaar. 

Peter van den Bergh (Eigenaar)

Mullebergh accountancy & advies bv

drs. Wouter Heijmans (Partner)

Mullebergh accountancy & advies bv